Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen.

Onbeschadigde artikelen kun je tegen bepaalde voorwaarden retourneren.
Artikelen die retour komen dienen wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn (indien rederlijkerwijs mogelijk. Deze moeten namelijk nog verkocht kunnen worden). Helaas kunnen wij geen artikelen retour nemen die speciaal voor u geproduceerd zijn zoals EPDM-dakbedekking op maat, RAL daktrimmen en maatwerk zink.
Overige materialen nemen we binnen 14 dagen, na ontvangst van jouw bestelling, zonder opgaaf van reden retour, mits de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat is.

Als je aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag (exclusief de retour verzendkosten) binnen 14 werkdagen na retourzending op uw bankrekening gecrediteerd.

Het risico van de retourzending is voor de koper. Voldoet de retourzending niet aan bovenstaande voorwaarden, dan zullen wij een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.

Graag vooraf aan ons het bestelnummer, artikelomschrijving, aantal en een kopie van de bestelopdracht sturen op info@dakpakket.nl. Download hier ons retour/herroepingsformulier.

Retourzendingen kunnen naar onderstaand adres gestuurd worden:
Dakpakket
Aarperstraat 37
5563 BJ Westerhoven

Beschadigde of verkeerd geleverde producten NIET DIRECT retourneren, maar eerst melden aan info@dakpakket.nl of bel met ons op telefoonnummer 06-33 167 245.