Dakpakket.nl is in 2018 gestart met de verkoop van het complete dakpakket met EPDM dakbedekking voor platte of licht hellende daken.

Wij leveren EPDM dakbedekking op maat (dikte 1,14), lijmen/kit/tape, diverse soorten daktrimmenhemelwaterafvoeren,
isolatie en dakontluchtingen, kortom alles wat u nodig heeft voor uw terrasoverkapping, erker, garage of ander gebouw met een plat of licht hellend dak.

De meeste webshops leveren u het product en zijn klaar maar wij vinden het erg belangrijk om een goede service te bieden en onze klanten op een prettige wijze van dienst te zijn.

Bij uw bestelling krijgt u een handige instructie, zodat u de EPDM dakbedekking makkelijk zelf op uw dak kunt aanbrengen.
Mocht het niet lukken of doet u het toch liever niet zelf, dan kan er een offerte / afspraak gemaakt worden.

Heeft u nog vragen of wilt u advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 06-33167245.  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 13-18 uur en op zaterdag van 9-16 uur.

Mailen kan uiteraard ook naar info@dakpakket.nl.

Onze website is nog volop in ontwikkeling dus mist u iets, laat het ons weten zodat wij u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

compleet pakket dakpakket
Weet u niet wat u precies nodig heeft voor uw dak, wij hebben een handige instructie gemaakt zodat u precies weet wat u kunt bestellen. Klik op de afbeelding hierboven om naar onze instructie te gaan.